Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε μήνυμα στο ημίχρονο

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε μήνυμα στο ημίχρονο

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:53 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 04.12.2022

Η εικόνα των “πράσινων” στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε καθόλου στον Γιοβάνοβιτς και φρόντισε να το μεταφέρει στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Εξυπακούεται πως τα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα. Οι γενικότερες συνθήκες είναι διαφορετικές και τα συμπεράσματα πρέπει να εξάγονται με φειδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας προπονητής δεν βλέπει πράγματα και δεν έχει ένα μίνιμουμ απαιτήσεων από την ομάδα του.

Όπως συνέβη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παφιακό Στάδιο. Ο Σέρβος ενοχλήθηκε με την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε να τους το καταστήσει σαφές στα αποδυτήρια. Με τους “πράσινους” να δείχνουν στο τερέν πως το κατάλαβαν…

Ο Γιοβάνοβιτς δεν πειράχτηκε από τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από τους αναπληρωματικούς του Πάφου (γιατί και αυτό έχει σημασία). Όσο από την έλλειψη συγκέντρωσης, τα λάθη και τη νωθρότητα. Αυτά προκάλεσαν την ενόχληση του.

Το «ξυπνητήρι» του Γιοβάνοβιτς έφερε την ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:54 - 04.12.2022

Το «ξυπνητήρι» του Γιοβάνοβιτς έφερε την ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και βρέθηκε να χάνει 2-0 από τους αναπληρωματικούς της Πάφου. Οι "πράσινοι" αντέδρασαν στο β' μέρος και ισοφάρισαν με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκου.

Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς από τους ποδοσφαιριστές του είναι να καταβάλλουν προσπάθεια σε κάθε ματς. Να τα δίνουν όλα, ανεξαρτήτως της κατάληξης. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό Στάδιο δεν θύμισε τον συνηθισμένο Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς που “σκυλιάζει” μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Βέβαια, η ισοφάριση του 2-0 σε 2-2 οφείλεται και στην Πάφο. Η πρωτοπόρος του κυπριακού πρωταθλήματος στο δεύτερο μέρος έπαιξε με το τμήμα Κ19 και τον γκολκίπερ Ολαθάλμπαλ. Ενώ μέχρι και ο Χένινγκ Μπεργκ δεν έμεινε να κοουτσάρει και παρέδωσε στον προπονητή των Νέων. Οπότε, ναι μεν ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά “κατέβηκε” και η Πάφος. Από την άλλη,