Παναθηναϊκός: Ο Οσόριο περιμένει στο ακουστικό του
i

Οσόριο/Photo by Ulrik Pedersen/ Getty Images/Ideal Images

Παναθηναϊκός: Ο Οσόριο περιμένει στο ακουστικό του

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:22 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 05.12.2022

Ο Τζόναθαν Οσόριο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Καναδά στο Μουντιάλ του Κατάρ και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αναμένεται να μιλήσουν με τον 30χρονο μέσο.

O Τζόναθαν Οσόριο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Καναδά Παγκόσμιο Κύπελλο, με την παρουσία του να μην έχει τα αποτελέσματα που προσδοκούσε. Πρακτικά ελεύθερος από την Τορόντο FC (το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου), ο 30χρονος μέσος ήθελε να ανεβάσει το κασέ του και να προσελκύσει την προσοχή από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη… Όπως και να έχει, ο Οσόριο φέρεται να έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στο MLS και να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Στα 30 έτη του, ο Καναδός χαφ πιστεύει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει από τις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, στην ίδια προτροπή προέβη προς τον Οσόριο και προς τους άλλους πρωτοκλασάτους διεθνείς του Καναδά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζος Χέρντμαν. Ο Χέρντμαν υποστήριξε πως για να προοδεύσει και άλλο το ποδόσφαιρο της χώρας και η Εθνική ομάδα, χρειάζεται περισσότερους παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο…

Ο Οσόριο είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε, στη διερευνητική συζήτηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, τους είχε τονίσει πως θα ασχοληθεί με το μέλλον του μετά το Κατάρ. Πράγματι, ο Καναδός τήρησε τα λεγόμενα του και αφοσιώθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε ώστε ο Οσόριο να σκεφτεί την επιλογές του. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από αυτές και σίγουρα είναι πολύ πιο δελεαστική σε σύγκριση με πριν μερικούς μήνες. Διότι είναι πρωτοπόρος και αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, διεκδικεί τίτλους και αναμένεται να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal.gr, ο Οσόριο δεν έχει διαγραφεί από τη short-list του Γιοβάνοβιτς. Στην οποία έχει περάσει και το όνομα του Αλιρεζά Γιάνχαμπανκς. Ο Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να τσεκάρει μέσους, αλλά παράλληλα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προγραμματίζουν μία επικοινωνία με τον Οσόριο, για να μάθουν τις απαιτήσεις του. Τα υπόλοιπα, θα φανούν στην πορεία.