Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος σε ένα κομβικό τάιμινγκ
i

Τσέριν, Χουάνκαρ / © Intime

Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος σε ένα κομβικό τάιμινγκ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:28 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 09.01.2023

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τους Τσέριν και Μάγκνουσον και πιθανώς ούτε τον Χουάνκαρ. Με το ρόστερ να… φωνάζει για ενίσχυση.

H ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι και η μείωση της διαφοράς από την ΑΕΚ στους 4 βαθμούς, προκαλεί μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό. Ειδικά για το επόμενο παιχνίδι στη Super League, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει του ταξιδιού στην Ήπειρο. Επιπροσθέτως, ο Σέρβος προπονητής έχει να διαχειριστεί σοβαρές απουσίες από τον σχεδιασμό.

Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι ο Άνταμ Τσέριν δεν θα παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής εξαιτίας της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Μαζί με τον Σλοβένο μέσο, σίγουρα δεν είναι διαθέσιμος ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ υπέστη θλάση και θα προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα. Ο Μάγκνουσον δεν θα είναι παρών ούτε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, που προηγείται της Λεωφόρου.

Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς κρίνεται ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ αγωνίζεται εδώ και μέρες με τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Οπότε, θα υποβληθεί σε θεραπεία και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ασφαλώς, οι απουσίες εντείνουν την ανάγκη για επίσπευση της ενίσχυσης. Διότι η σύγκριση των επιλογών που είχε ο Αλμέιδα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του Γιοβάνοβιτς, δεν είναι τόσο κολακευτική για το Τριφύλλι.