Παναθηναϊκός: Άρχισε ο ανταγωνισμός για τον Αντούνα
i

Αντούνα/©printscreen twitter

Παναθηναϊκός: Άρχισε ο ανταγωνισμός για τον Αντούνα

Σύμφωνα με το ESPN, μεγάλη ισπανική ομάδα φέρεται να έχει εμπλακεί στη διεκδίκηση του Μεξικανού εξτρέμ της Κρούζ Αζούλ, Ούριελ Αντούνα για τον οποίο ενδιαφέρεται το Τριφύλλι.

Το SPORTAL σας εξήγησε τι ισχύει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ούριελ Αντούνα και τη μορφή της συναλλαγής ανάμεσα στην Κρουζ Αζούλ και τη Γουαδαλαχάρα. Καθώς και για τον λόγο ο Μεξικανός εξτρέμ τελεί υπό πώληση, παρότι είναι βασικός στα πλάνα του προπονητή του, Ραούλ Πότρο Γκουτέριεζ.

Με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνονται λίγο μετά την... Πρωτοχρονιά! Η μεξικάνικη έκδοση του ESPN αναφέρει σήμερα (1/1) πως μεγάλη ισπανική ομάδα παρακολουθεί τον Αντούνα και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Το ρεπορτάζ δεν κατονομάζει την ομάδα από την Ισπανία, κάτι που κάνει η ιστοσελίδα TUDN από το Μεξικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η Σεβίλλη έχει σε πρώτο πλάνο τον 25χρονο επιθετικό της Κρουζ Αζούλ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί επίσημα.

Στο Σάντσεθ Πιθχουάν αγωνίζεται ένας συμπατριώτης του Αντούνα, ο Χεσούς Μανουέλ Κορόνα. Ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά, στην ίδια θέση, ο οποίος όμως τραυματίστηκε σοβαρά. Με τον Αντούνα να προορίζεται για αντικαταστάτης του, εφόσον η Σεβίλλη προχωρήσει με την απόκτηση του.

Ο Ιανουάριος μόλις άρχισε και το τέλος του μάλλον θα βρει τον Αντούνα σε άλλες πολιτείες. Αν ο προορισμός του Μεξικανού θα είναι η Αθήνα, σίγουρα θα περάσει από πολύ μεγάλο ανταγωνισμό... Πάντως, ο Παναθηναϊκός ασχολείται με την υπόθεση και ίσως να προβεί στην κίνηση του.