Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν, αλλά χωρίς Πούγγουρα η αποστολή
i

Ρούμπεν Πέρεθ / © Intime

Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν, αλλά χωρίς Πούγγουρα η αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:14 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 14.12.2022

Ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο. Εκτός ο Πούγγουρας λόγω γαστρεντερίτιδας.

Παρότι ο Ρούμπεν Πέρεθ γυμνάστηκε ατομικά την Τετάρτη, στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΝΠΣ Βόλο, εντούτοις συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός μέσος έχει καταπονηθεί από την ίωση και δύσκολα θα αρχίσει στην ενδεκάδα. Όμως, ο 33χρονος χαφ θα κάτσει στον πάγκο και θα βοηθήσει ως αλλαγή, εφόσον ο Γιοβάνοβιτς το κρίνει απαραίτητο.

Επίσης, διαθέσιμοι όπως αναμενόταν, είναι οι Κουρμπέλης και Ιωαννίδης. Οι δύο παίκτες προπονούνταν από τη Δευτέρα με τους συμπαίκτες τους, με τον αρχηγό να προορίζεται για βασικός αμυντικός χαφ.

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ήταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο οποίος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.