Τα δίνει όλα για Αντούνα ο Παναθηναϊκός: Πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια!
i

Angel Castillo/Getty Images/Ideal Images

Τα δίνει όλα για Αντούνα ο Παναθηναϊκός: Πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια!

Sportal newsroom 10:03 - 02.01.2023

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Αντούνα, αλλά αυξάνει τα χρήματα που προσφέρει στην Κρουζ Αζούλ για να τον κάνει δικό του.

Αποφασισμένος να φέρει τον Κάρλος Ουριέλ Αντούνα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Και παρά το γεγονός πως η πρώτη πρότασή του προς την Κρουζ Αζούλ έπεσε στο κενό, επανήλθε πριν από λίγες ώρες με νέα προσφορά, ανεάζοντας κατά πολύ το ποσό που δίνει προς τους Μεξικανούς προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τον 25χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, οι πράσινοι προσφέρουν στην Κρουζ Αζούλ ένα ποσό που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και το οποίο θα δοθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να πάρουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Και μέχρι τότε προσφέρουν περισσότερο από μισό εκατομμύριο σαν... ενοίκιο του παίκτη, έως ότου έρθει η ώρα να πληρώσουν τη ρήτρα.

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς να φέρει στην Ελλάδα τον διεθνή Μεξικανό μεσοεπιθετικό, για τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πειστεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά με το... καλημέρα στην ομάδα. Και γι' αυτό η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ανεβάσει την προσφορά της σε επίπεδα που τουλάχιστον θα κάνουν την Κρουζ Αζούλ να το σκεφτεί.

Φάκελος Αντούνα: Όλο το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό σταρ που θέλει ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:55 - 01.01.2023

Φάκελος Αντούνα: Όλο το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό σταρ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το SPORTAL εξηγεί το καθεστώς του 25χρονου Μεξικανού εξτρέμ, Ούριελ Αντούνα, τη συνεργασία του με την Κρούζ Αζούλ και γιατί η μεξικανική ομάδα συζητάει την πώληση ενός βασικού ποδοσφαιριστή της.

Οι Μεξικανοί, πάντως, παραμένουν πολύ δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις τους. Ναι μεν δε λένε όχι στην πώληση του Αντούνα, πλην όμως θέλουν αυτό να γίνει με τους δικούς τους όρους. Και να εξοικονομήσουν χρήματα προκειμένου να τα διαθέσουν για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα τους κάνει τη διαφορά.

Είναι επίσης φανερό πως ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να το παλέψει όσο δεν πάει προκειμένου να καταφέρει ένα πολύ δύσκολο deal, αλλά και να ρίξει στην αγορά πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ. Χρήματα που αν δεν καταλήξουν τελικά στα ταμεία της Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα, θα διατεθούν για άλλον ποδοσφαιριστή.