Παναθηναϊκός: Νέες δηλώσεις του ατζέντη του Παλάσιος
i

Σεμπάστιαν Παλάσιος / Intime

Παναθηναϊκός: Νέες δηλώσεις του ατζέντη του Παλάσιος

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:42 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 27.12.2022

Ο Αργεντινός μάνατζερ του Σεμπάστιαν Παλάσιος τοποθετήθηκε ξανά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κόλο-Κόλο.

Τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Κόλο-Κόλο για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος έχουν κοπάσει τις τελευταίες μέρες. Γιατί η πρωταθλήτρια Χιλής δεν φερόταν διατεθειμένη να πληρώσει το υψηλό αντίτιμο που ζητά ο Παναθηναϊκός για τον Τούκου.

Το ποδοσφαιρικό podcast «Deportes en Agricultura» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο και ρώτησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Με τον Γκρανέρο να επαναλαμβάνει πως δεν έχει κάτι χειροπιαστό…

«Οπωσδήποτε, εάν είναι αλήθεια, το ενδιαφέρον της Κόλο-Κόλο θα ήταν μία εναλλακτική που θα μας ενδιέφερε, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για υποθέσεις» σχολίασε αρχικά ο Γκρανέρο, σε ερώτηση για τον Παλάσιος.

Έπειτα, ο Αργεντινός μάνατζερ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, καμία απόδειξη ότι το ενδιαφέρον είναι αληθινό. Μου έχουν μεταφερθεί οι φήμες και οι δηλώσεις του προπονητή, Γκουστάβο Κιντέρος, όμως κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από την ομάδα».

Ο Γκρανέρο χαρακτήρισε την Κόλο-Κόλο ως μία δελεαστική προοπτική για κάθε ποδοσφαιριστή: «Είναι μία σπουδαία ομάδα από τη Λατινική Αμερική, παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες και προσελκύει κάθε ποδοσφαιριστή».

H πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Παλάσιος μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και να προτείνει βελτιωμένους οικονομικούς όρους. Όσο για την πώληση του Αργεντινού εξτρέμ, δύσκολα θα συζητήσει οποιαδήποτε προσφορά μικρότερη των 4 εκατομμυρίων ευρώ.