Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς «έπεσε» και άλλο στην ιεραρχία
i

Πούχατς / via Twitter

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς «έπεσε» και άλλο στην ιεραρχία

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:36 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 27.12.2022

Η χειμερινή προετοιμασία της Ουνιόν Βερολίνου ωθεί τον Τιμοτέους Πούχατς ακόμα πιο κοντά στη μεταγραφή του.

Η χειμερινή προετοιμασία της Ουνιόν Βερολίνου τελείωσε και ο Τιμοτέους Πούχατς περνάει την άδεια των Χριστουγέννων στην Πολωνία. Όχι για πολύ, αφού στις 29 πρέπει να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Στο ενδιάμεσο, η γερμανική εφημερίδα «Berliner-zeitung» προέβη σε μία αποτίμηση της κατάστασης του Πολωνού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούχατς δεν πρόκειται να παίξει στο Βερολίνο. Η μεταχείριση του από τον προπονητή Ουρς Φίσερ θα αποτελέσει μία συνέχεια του πρώτου μισού της σεζόν 2022-2023.

Η απόδοση του Πούχατς στα τρία φιλικά του Δεκεμβρίου μάλλον ενίσχυσε την εδραιωμένη άποψη του Γερμανού τεχνικού. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας επισημαίνει πως πλέον ο 23χρονος αριστερός μπακ είναι ο τρίτος στην ιεραρχία για τη θέση.

Πρώτος και ενδεκαδάτος θεωρείται ο Νίκο Γιέβελμαν, ενώ τον Πούχατς προσπέρασε ο δεξιοπόδαρος, Γιούλαν Ράιερσον! Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ο προπονητής της Ουνιόν εμπιστεύεται περισσότερο έναν αμυντικό με αντίθετο πόδι για το αριστερό άκρο της άμυνας, παρά τον Πούχατς…

Τι χρεώνει ο Φίσερ στον Πούχατς; Απλώς, δεν πιστεύει ότι ανταποκρίνεται στα «θέλω» του». Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Πολωνός αριστερός μπακ έχει περιορισμένες δυνατότητες στην επίθεση και δεν υπηρετεί το σχέδιο του Φίσερ για την Ουνιόν.

Για τον συντάκτη του ρεπορτάζ, ο Πούχατς πρέπει να σκεφτεί τις επιλογές του, οι οποίες είναι ο Παναθηναϊκός, η Βενέτσια και η Στρασμπούρ. Με την ελληνική ομάδα να φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Πολωνό…