Παναθηναϊκός: Deadline από τον προπονητή του Πούχατς
i

Πούχατς / © Intime

Παναθηναϊκός: Deadline από τον προπονητή του Πούχατς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:57 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 23.12.2022

Η Ουνιόν Βερολίνου «παγώνει» προσωρινά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ της, μετά από σχετική απόφαση του προπονητή, Ουρς Φίσερ. Ομάδα από τη Γαλλία εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Πούχατς.

Υπομονή τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα χρειαστεί να δείξει ο Παναθηναϊκός για να πάρει μία απάντηση από την Ουνιόν Βερολίνου για τον Τόμας Πούχατς. Διότι αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Τι συνέβη; Ο προπονητής της Ουνιόν, Ουρς Φίσερ, φέρεται να ενημέρωσε τη διοίκηση πως θέλει να αξιολογήσει το υλικό του, πριν εισηγηθεί μεταγραφές και επιτρέψει αποχωρήσεις.

Στην απαίτηση του Φίσερ συμπεριλαμβάνονται και όσοι παίκτες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες και λίγο χρόνο τους προηγούμενους μήνες. Παρότι θεωρητικά ο Γερμανός προπονητής έχει δείξει πως δεν τους υπολογίζει.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του έγκυρου γερμανικού περιοδικού «Kicker». Το οποίο αναφέρει πως ο Φίσερ έχει «παγώσει» κάθε ανοιχτή υπόθεση στο εσωτερικό της ομάδας.

Πάντως, ο Πούχατς έχει ένα ελκυστικό προφίλ και προσελκύει την προσοχή. Μετά την ιταλική Βενέτσια, η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αποκαλύπτει ότι η Στρασμπούρ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Πολωνό αριστερό μπακ.

Η Στρασμπούρ δεν έχει ρωτήσει απλώς για τον 26χρονο αμυντικό, αλλά έχει καταθέσει πρόταση στην Ουνιόν. Η οποία έχει παρόμοια μορφή με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού: εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.

Ωστόσο, όπως και με τον Παναθηναϊκό, η Στρασμπούρ δεν πήρε απάντηση από την Ουνιόν. Μία στασιμότητα που οφείλεται στην απόφαση του προπονητή, Ουρς Φίσερ...

Από την πλευρά του, ο Πούχατς περιμένει τις εξελίξεις. Θα μεταβεί στην Πολωνία για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του και απ' ότι φαίνεται, η Πρωτοχρονιά θα τον βρει στο Βερολίνο. Αργότερα, ποιος ξέρει... Ίσως στην Αθήνα, ίσως στο Στρασβούργο, πάντως ο 32χρονος αριστερός μπακ σίγουρα θα μετακομίσει!