Το νέο μεγάλο deal του Πούχατς

Το νέο μεγάλο deal του Πούχατς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:01 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 22.12.2022

O Τιμοτέους Πούχατς περιμένει τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν αρκείται στην ποδοσφαιρική καριέρα του και το έριξε στο επιχειρείν!

Πολυάσχολος είναι αυτή την εποχή ο Τιμοτέους Πούχατς. Για την καριέρα του επικρατεί κινητικότητα, αφού ο προπονητής της Ουνιόν δεν τον υπολογίζει, οπότε ο Πολωνός αριστερός μπακ ψάχνει ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη.

Τα αισθηματικά του Πούχατς πάνε πάρα πολύ, αν ευσταθούν όσα γράφουν τα πολωνικά ταμπλόιντς… Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι με την 23χρονο Πολωνή ηθοποιό και τοπ μόντελ, Γιούλια Βινιέβα. Την οποία… πολιορκούσε πολλούς μήνες.

Εσχάτως, ο Πούχατς δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά! Ιδρύοντας μία εταιρία ένδυσης μαζί με δύο συναδέρφους και συμπατριώτες του! Ο Πούχατς και οι Γιακούμπ Μοντέρ και Αλεξάντερ Τέους, είναι ιδιοκτήτες της «Double Nine».

Πρόκειται για μία μάρκα που λανσάρει ρούχα και φιλοδοξεί να πάρει σημαντικό μερίδιο στην πολωνική αγορά. Η εταιρία έχει μόλις αρχίσει, αφού στην παρούσα φάση έχει μόνο δύο κωδικούς στον κατάλογο της.

Ο Πούχατς γνωρίζεται με τους δύο συνεταίρους του από το ποδόσφαιρο. Οι τρεις ανδρώθηκαν μαζί στην ακαδημία της Λεχ Πόζναν, προτού συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Ωστόσο, διατηρούν φιλικές σχέσεις και αποφάσισαν να αναμειχθούν σε ένα κοινό εγχείρημα.

Γεμάτος ο χειμώνας για τον Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος έχει ανοίξει «μέτωπα» σε πολλούς τομείς…