«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για Πούχατς»
i

Τιμοτέους Πούχατς / via Twitter

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για Πούχατς»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:25 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 19.12.2022

Ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση του για την απόκτηση του Πολωνού αριστερού μπακ της Ουνιόν, Τόμας Πούχατς, σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Τόμας Βλόνταρτσιουκ.

Την κίνηση του για την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς έκανε ο Παναθηναϊκός! Όπως αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσουκ, η Ουνιόν Βερολίνου δέχτηκε επίσημη πρόταση για τον εξάμηνο δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου τονίζει ότι η προσφορά είναι σοβαρή και εξετάζεται από τους Γερμανούς παράγοντες, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσει. Με τον Πούχατς να πιέζει από την πλευρά του για να μετακινηθεί σε έναν περιβάλλον που θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Πούχατς και προτείνει οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο. Ο Βλόνταρτσουκ δεν αποκαλύπτει το ύψος του buy out, όμως πληροφορίες το προσεγγίζουν κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρότι ο Πούχατς έχει μόλις τρεις συμμετοχές με την Ουνιόν, η γερμανική ομάδα δεν θέλει να τον δώσει πριν αποκτήσει αντικαταστήσει. Δηλαδή, για να μην βρεθεί σε μία αντίστοιχη κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Χουάνκαρ.

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ουνιόν συνεχίζεται και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Για την ώρα, η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.