Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για Κουρμπέλη και ετοιμάζει πρόταση
i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για Κουρμπέλη και ετοιμάζει πρόταση

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:07 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 21.12.2022

Ο Παναθηναϊκός έχει σε εξέλιξη τις συζητήσεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για την ανανέωση του συμβολαίου, όμως μία προοπτική του καλοκαιριού παραμένει για τον αρχηγό.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, η Τραμπζονσπόρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η τουρκική ομάδα παρακολουθούσε καιρό τον αρχηγό του Τριφυλλιού και κινήθηκε για την αγορά του.

Αμέσως δόθηκε αρνητική απάντηση για δύο λόγους. Αφενός το αντίτιμο των 600.000 ευρώ κρίθηκε ανεπαρκές για την αξία του Κουρμπέλη. Αφετέρου, μερικές μέρες μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο Παναθηναϊκός δεν άντεχε να χάσει ακόμα έναν βασικό κεντρικό μέσο.

Τέσσερις μήνες μετά, οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί. Ο Παναθηναϊκός καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και έχει την προοπτική να στεφθεί ξανά πρωταθλητής. Ο Κουρμπέλης έχει ρόλο στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς και έχει βοηθήσει με την απόδοση του.

Επίσης, ο διεθνής αμυντικός χαφ διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και από την Πρωτοχρονιά θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει με άλλη ομάδα. Με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να προσπαθούν να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τον Κουρμπέλη, με τις διαπραγματεύσεις να εξελίσσονται.

Πάντως, ο… μνηστήρας από την Τουρκία δεν έχει αποχωρήσει από το προσκήνιο. Η Τραμπζονσπόρ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Κουρμπέλη, παρότι επισήμως δεν έχει επανέρθει. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORTAL, από την Τραπεζούντα έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του Κουρμπέλη να περιμένει μία προσέγγιση. Η οποία θα περιλαμβάνει μία άκρως συμφέρουσα πρόταση για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και θα τον δελεάσει για να ξενιτευτεί…

Ο Κουρμπέλης προτιμά τη σταθερότητα στη ζωή του και υπό άλλες προϋποθέσεις, θα απέφευγε να εγκατασταθεί σε ένα τόσο άγνωστο περιβάλλον. Αυτό αντισταθμίζεται από την παρουσία των Μπακασέτα και Σιώπη στην Τραμπζονσπόρ, με τους οποίους ο Κουρμπέλης διατηρεί φιλικές σχέσεις…

Τι θα αποφασίσει ο αρχηγός; Άγνωστο, αν και για την ώρα κάτι χειροπιαστό από τη γειτονική χώρα δεν έχει έρθει. Αντίθετα, όπως έγραψε το SPORTAL, οι συζητήσεις του εκπροσώπου του Κουρμπέλη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, οδεύουν ολοταχώς προς συμφωνία!