Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς
i

Μπάρτ Σένκεφλεντ/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Στην προπόνηση της Παρασκευής (23/12) του Παναθηναϊκού οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Αμφότεροι έκαναν έξτρα δουλειά στη συνέχεια.

Χαμόγελα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγες μέρες μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Νίκαια (1-1). Ο κόουτς των «πράσινων» είδε στη σημερινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» να συμμετέχουν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς.  

Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Τόσο ο Ολλανδός αμυντικός όσο και ο Σλοβένος εξτρέμ έκαναν έξτρα δουλειά στη συνέχεια για να αναπληρώσουν τις χαμένες προπονήσεις. 

Οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελείωσαν με rondo. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με την προσθήκη των Σένκεφελντ, Βέρμπιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Αμφότεροι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ έκαναν και έξτρα δουλειά μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του γκρουπ. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, την προσεχή Τετάρτη (28/12) θα συνεχιστεί αύριο, με πρωινή προπόνηση το Κορωπί. Μπάρτ Σένκεφελντ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην αρχική ενδεκάδα.