Παναθηναϊκός: Ο προπονητής του φευγάτου Τζάχανμπαχς συνάντησε πρώην «πράσινο» τεχνικό
i

Χενκ Τεν Κάτε / Intime

Παναθηναϊκός: Ο προπονητής του φευγάτου Τζάχανμπαχς συνάντησε πρώην «πράσινο» τεχνικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:52 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 27.12.2022

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπαχς δύσκολα θα μείνει στη Φέγενορντ, για την ώρα δεν σκέφτεται την Αθήνα, αλλά ο Παναθηναϊκός τον... γυροφέρνει.

Το όνομα του Αλιρεζά Τζάχανμπαχς είναι γνωστό στην «πράσινη» ειδησεογραφία. Ο Ιρανός επιθετικός αρέσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, όμως ο παίκτης σε πρώτη φάση διστάζει να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Τζάχανμπαχς μένει στη Φέγενορντ και περιμένει μία πρόταση από την Ολλανδία. Η προτεραιότητα του 29χρονου άσου είναι να συνεχίσει στην Eredivisie, ένα πρωτάθλημα στο οποίο έχει προσαρμοστεί απόλυτα και έχει να επιδείξει τα καλύτερα στατιστικά της καριέρας του.

Από το Τριφύλλι δεν έχουν διαγράψει τον Τζάχανμπαχς από τη λίστα τους, όμως έχουν στραφεί για την ώρα σε άλλους επιθετικούς. Χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει τίποτα για τη διάρκεια του Ιανουαρίου. 

Γιατί ενδέχεται οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να μην βρουν τον παίκτη που ψάχνουν, αλλά και ο Τζάχανμπαχς να μην συγκινήσει άλλη ολλανδική ομάδα. Οπότε, η υπόθεση να τεθεί ξανά επί τάπητος.

Το σίγουρο είναι πως ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, δεν υπολογίζει τον Γιάχανμπανκς στα βασικά πλάνα του. Στο πιο ευνοϊκό ενδεχόμενο, ο Ιρανός θα αποτελέσει μία «χρυσή» εφεδρεία.

Στο μεταξύ, κατά σύμπτωση, ο Σλοτ συναντήθηκε με έναν συμπατριώτη και συνάδερφο του, ο οποίος είχε προπονήσει τον Παναθηναϊκό: τον Χενκ Τεν Κάτε! Οι δυο τους συμμετείχαν σε ένα εορταστικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας Voetbal International και μίλησαν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ολλανδικού ποδοσφαίρου!

Με τον Τεν Κάτε να αποθεώνει τον προπονητή του Τζάχανμπαχς και να εκτιμά πως έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας.