Παναθηναϊκός: Ο ρόλος του Πούχατς στην Ουνιόν επιβεβαιώθηκε
i

Ουνιόν Βερολίνου / fc-union-berlin.de

Παναθηναϊκός: Ο ρόλος του Πούχατς στην Ουνιόν επιβεβαιώθηκε

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:34 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 22.12.2022

Ο Πολωνός αριστερός μπακ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φιλικό της Ουνιόν με τη Σεντ Πάουλι και η μοίρα του δεν αλλάζει.

Η Bundesliga δεν έχει αρχίσει ακόμα και οι γερμανικές ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους, παίζοντας φιλικές αναμετρήσεις. Ο Τιμοτέους Πούχατς, περιμένοντας τα νεότερα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, πήρε μέρος σε παιχνίδι.

Η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετώπισε την Τετάρτη την Σεντ Πάουλι, με τους δύο προπονητές να τεστάρουν για περίπου μία ώρα την ενδεκάδες τους και στο τελευταίο μισάωρο, να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες. Για την ιστορία, η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας επικράτησε 3-2.

Το ματς επιβεβαίωσε τη θέση του Πούχατς στο ροτέισον της Ουνιόν. Ο Πολωνός αριστερός μπακ πέρασε αλλαγή στο 62' αντί του Γκίβελμαν. Είναι προφανές ότι η κατάσταση του 23χρονου ποδοσφαιριστή δεν θα μεταβληθεί.

Ο Πούχατς δεν είχε συμμετοχή σε κάποιο τέρμα και περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα του. Με τον Πολωνό να φαίνεται πως έχει αποδεχτεί τη μοίρα του στο Βερολίνο και να προσπαθεί να φύγει... 

Οι παίκτες της Ουνιόν θα έχουν άδεια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Έπειτα, θα επανέρθουν στις υποχρεώσεις της Ουνιόν, με τον Πούχατς να ευελπιστεί σε μεταγραφή μέχρι τότε.