Ανακοινώθηκε ο Μαρκόβσκι από τον Παναιτωλικό και αναλαμβάνει χρέη team manager

Μάρκο Μαρκόφσκι

i

©Παναιτωλικός

Ανακοινώθηκε ο Μαρκόβσκι από τον Παναιτωλικό και αναλαμβάνει χρέη team manager

Δημήτρης Χούπης 12:09 - 01.07.2023

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι επέστρεψε στον Παναιτωλικό, αναλαμβάνοντας χρέη team manager στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάρκο Μαρκόβσκι, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη team manager. Ο Σέρβος πρώην επιθετικός ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην ομάδα του Αγρινίου, μετρώντας 71 αγώνες, 17 γκολ και έξι ασίστ.

Ο Μαρκόβσκι γνωρίζει αρκετά καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Πιο αναλυτικά έχει φορέσει τις φανέλες των Ξάνθη, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα και Καλαμάτα. Με τον Παναιτωλικό έχει δεθεί, αφού πέρσι βρέθηκε στο Ζλάτιμπορ, στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Ο Μάρκο Μαρκόβσκι αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager στον Παναιτωλικό. Ολοκληρώνοντας την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα σε εξωτερικό και Ελλάδα, επιστρέφει στην ομάδα μας στην οποία αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018 (71 συμμετοχές, 17 γκολ)».

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός εξετάζει ακόμα την περίπτωση του Μπρούνο Ντουάρτε. Ο Αργεντίνος στόπερ αγωνίζεται στη Ντεπορτίβο Κουένκα του Εκουαδόρ. Σ’ αυτή την ομάδα προπονητής ήταν ο νυν τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γκαμπριέλ Σούρερ, ο οποίος είδε την περίπτωσή του και εισηγήθηκε στην ομάδα για την απόκτησή του. 

Παράλληλα η ομάδα του Αγρινίου έκανε την πρώτη προπόνησή της με τον νέο τεχνικό, μετά τα εργομετρικά που πέρασαν οι παίκτες. Στόχος να γίνει όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.