Ο Μαρκόφσκι επιστρέφει στον Παναιτωλικό – Το παλεύει για Μπρούνο Ντουάρτε

Ο Μαρκόφσκι.

i

©intime

Ο Μαρκόφσκι επιστρέφει στον Παναιτωλικό – Το παλεύει για Μπρούνο Ντουάρτε

Sportal newsroom 12:02 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 29.06.2023

Ο Σέρβος παλαίμαχος φορ θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναιτωλικό.

Ο Σέρβος παλαίμαχος φορ της ομάδας του Αγρινίου θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ. Ο 37χρονος Μαρκόφσκι ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν από το Αγρίνιο. Με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε 71 φορές, σκόραρε 17 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Ο Μαρκόφσκι γνωρίζει την ομάδα και φυσικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει παίξει ακόμα σε Ξάνθη, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Καλαμάτα. Στην ομάδα της Μεσσηνίας, εκτελούσε χρέη γενικού αρχηγού. Ο Μαρκόφσκι δέθηκε με τον Παναιτωλικό και το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε στο Ζλάτιμπορ, στη διάρκεια της προετοιμασίας. Η συμφωνία είναι δεδομένη και θα σφραγιστεί τις προσεχείς μέρες.

Ο Ντουάρτε

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Παναιτωλικός τρέχει για την υπόθεση του Μπρούνο Ντουάρτε. Ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ, ύψους 1.90, αγωνίζεται στη Ντεπορτίβο Κουένκα του Εκουαδόρ. Σ’ αυτή την ομάδα ήταν ο νυν τεχνικός του Παναιτωλικού Γκαμπριέλ Σούρερ, ο οποίος φυσικά εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο Ντουάρτε έχει παίξει στα 14 από τα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει σημειώσει ένα γκολ και μετράει και μία ασίστ.

Στην καριέρα του έχει 95 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ συνολικά και είναι αριστεροπόδαρος. Στο Εκουαδόρ, λόγω της δύναμής του έχει το παρατσούκλι «Ράμπο». Ο Ντουάρτε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο, στον Παναιτωλικό υπάρχει πίστη ότι θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τη μεταγραφή.