Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φακούντο Πέρες

Φακούντο Πέρες

i

© Panaitolikos FC

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φακούντο Πέρες

Δημήτρης Χούπης 12:50 - 19.08.2023

Παίκτης του Παναιτωλικού και με τη «βούλα» είναι ο Φακούντο Πέρες, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει τον δανεισμό του.

Ο Φακούντο Πέρες είναι κι επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού!

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Αγρινίου γνωστοποίησε την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Λανούς για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Με τη φανέλα της Λανούς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού μέτρησε συνολικά 103 ματς με δύο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: 

Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Φακούντο Πέρες (Facundo Martín Pérez) που αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από Lanús και οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 31.07.1999 στην Αργεντινή και έγινε επαγγελματίας πριν τρία χρόνια, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Lanús.

Ο Παναιτωλικός δεν βρίσκει αντίπαλο για το Σαββατοκύριακο

Ο Παναιτωλικός είδε το παιχνίδι του με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Super League να αναβάλλεται εξαιτίας την αναβολής του αγώνα της «Ένωσης» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Έτσι έψαχνε αντίπαλο για να γεμίσει το κενό του αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Αυτό γιατί όλες οι ομάδες της Super League έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ οι μόνες διαθέσιμες είναι αυτές της Super League 2 που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει βασικά την προετοιμασία τους. Το θετικό πάντως για την ομάδα του Αγρινίου είναι ότι θα έχουν περισσότερο χρόνο οι τραυματίες του ρόστερ για να είναι έτοιμοι για τη 2η αγωνιστική (26/8) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.