Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Δημήτρης Χούπης 19:45 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 12.02.2024

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ιστορικό ματς με τον Άρη.

Ο Παναιτωλικός θα δώσει έναν ιστορικό αγώνα αύριο κόντρα στον Άρη.

Θα υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς στο πρώτο ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά στόχος είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στον τελικό, ενόψει της ρεβάνς. 

Ασφαλώς, το πρωτάθλημα και η παραμονή είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να έχει μία σπουδαία διάκριση ο σύλλογος.

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Οικονόμου. Ο 31χρονος στόπερ αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ εκτός είναι και οι ανέτοιμοι Καπίνο, Μπακάκης, Ντίαζ, Μπαλντασάρα, αλλά και οι Μπάμποκ, Ξενιτίδης, Μπουζούκης, Βοϊλης. Αντίθετα, είναι διαθέσιμος ο Σενγκέλια, όπως και ο Φρεντ Ντουάρτε.

Απίστευτη εικόνα: Στρώθηκε με χαλάζι το γήπεδο του Παναιτωλικού πριν τη μάχη με τον Άρη! (pic)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:58 - 12.02.2024

Απίστευτη εικόνα: Στρώθηκε με χαλάζι το γήπεδο του Παναιτωλικού πριν τη μάχη με τον Άρη! (pic)

Η σφοδρή χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο προκάλεσε μία εντυπωσιακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον Άρη, λοιπόν, συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.