Νίκη - ανάσα για τον Παναιτωλικό των δέκα παικτών κόντρα στον Ατρόμητο
i

©intime

Νίκη - ανάσα για τον Παναιτωλικό των δέκα παικτών κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 10.02.2024

Ο Παναιτωλικός των δέκα παικτών επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου και πήρε μια σημαντική νίκη - ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σημαντική νίκη πήρε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Αγρινίου αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30' επικράτησε με 1-0 των Περιστεριωτών στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αγρινίου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 24ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Φακούντο Πέρες έδωσε ωραία στον Καρέλη κι αυτός με όμορφο πλασέ «νίκησε» τον Τσιντώτα για το 1-0 του Παναιτωλικού

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ειδικά μετά την αποβολή του Οικονόμου στο 30'. Ο Έλληνας στόπερ της ομάδας του Αγρινίου έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Έντερ και ο διαιτητής του έδωσε την απευθείας κόκκινη. Ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αντζιέλσκι, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεργιάκη. 

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΑΣ απέναντι στον Άρη που είχε μυαλό και σώμα στο Αγρίνιο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:57 - 10.02.2024

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΑΣ απέναντι στον Άρη που είχε μυαλό και σώμα στο Αγρίνιο

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, γεμάτο σκοπιμότητα και ελάχιστες φάσεις, ΠΑΣ και Άρης μοιράστηκαν απο ένα βαθμό στους Ζωσιμάδες με τους γηπεδούχους να μένουν στον πάτο της βαθμολογίας.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περιστερίου ανέβασε ρυθμό και έχασε μια τρομερή ευκαιρία στο 51'. Ο Αντζιέλσκι έκανε μια κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Βαλένσια εξ επαφής με κεφαλιά «νικήθηκε» από τον Στεργιάκη. 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Παναιτωλικό να κρατάει με ευκολία το προβάδισμα, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες και στο τέλος πήρε την πολύτιμη νίκη. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΙ ΑΓΩΝΑΣ 

Στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη αν και έπαιζαν με δέκα από το 30' κατάφεραν να αμυνθούν. 

MVP

Ο Στεργιάκης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Παναιτωλικού για ακόμα μια φορά ήταν αρκετά καλός, έχοντας σημαντικές επεμβάσεις. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 

Παναιτωλικός: Στεργιάκης – Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν – Πέρεθ, Χατζηθεοδωρίδης – Ντουάρτε, Ντίας, Καρέλης, Μαλής (36'), Πέδρο (68'), Λιάβας (68'), Ανόρ (75'), Τσιγγάρας (75΄).

Ατρόμητος: Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Γιουμπιτάνα, Έντερ – Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Καμαρά (46'), Βέργος (67'), Ντιρκς (77'), Αθανασίου (77'), Τριμμάτης (78').