Μέγερι στο Sportal: «Είμαι ευγνώμων στον κορυφαίο προπονητή που είχα ποτέ, τον Ερνέστο Βαλβέρδε – Φουστέρ στον Ολυμπιακό; Θα ήθελα πολύ να το δω!» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη Διονύσης Βερβελές 12:00 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 10.02.2024

O Μπάλας Μέγερι στην κάμερα του Sportal! Ο άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού και νυν της Ντεμπρετσένι μίλησε στους Διονύση Βερβελέ και Τζιοβάνι Ζάκαρη για τα χρόνια του στην Ελλάδα με τα «ερυθρόλευκα», αποθέωσε τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Αριέλ Ιμπαγάσα, θυμήθηκε τον Μιλτιάδη Μαρινάκη ως μικρό παιδί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αποκάλυψε τα δυνατά σημεία της Φερεντσβάρος και υποστήριξε πως μελλοντικά ο Νταβίντ Φουστέρ θα ταίριαζε ιδανικά στον πάγκο των Πειραιωτών.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Μπάλας Μέγερι πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα, όταν ο Ολυμπιακός του έκανε μία προσφορά που δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Τότε, το τιμόνι της ομάδας αναλάμβανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έφερε ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές με ποιότητα προκειμένου η ομάδα να αφήσει πίσω της μία κακή χρονιά. 

Ανάμεσά τους και ο Ούγγρος γκολκίπερ, ο οποίος σε νεαρή τότε ηλικία εγκατέλειψε την Φερεντσβάρος, προκειμένου να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Η επιλογή του τον δικαίωσε εν τέλει, αφού εκείνος πανηγύρισε με την ομάδα πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ για μεγάλο διάστημα ήταν ο βασικός της πορτιέρε.

Τα χρόνια εκείνα θέλησε να θυμηθεί ο Μέγερι και το Sportal ήταν εκεί για να του… ξεσκαρτάρει τη μνήμη. Ο 33χρονος γκολκίπερ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τη θητεία του στην Ελλάδα, την αγάπη που τρέφει για τη χώρα καθώς και για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος

Απολαύστε τον Μπάλας Μέγιερι μέσα από την κάμερα του Sportal:

*Ευχαριστούμε θερμά το Riviera Coast που μας παραχώρησε τον χώρο του για τη συνέντευξη