Γι’ αυτό γούσταρε ο κόσμος του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός - Ίντερ

i

Ολυμπιακός - Ίντερ/©Intime

Γι’ αυτό γούσταρε ο κόσμος του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 10:53 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 09.02.2024

Το στοιχείο που έχουν οι μικροί και ο κόσμος ζητά να το δει και από την πρώτη ομάδα…

Η απάντηση είναι απλή στο ερώτημα γιατί ο κόσμος «τρελάθηκε» με τους Νέους του Ολυμπιακού και την πρόκριση που πήραν απέναντι στην Ίντερ. Για να αποτυπώνουμε και την αλήθεια σχεδόν κανείς δεν κάθεται να παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα υποδομής και να γνωρίζουν με ακρίβεια το τι κάνουν τα μικρότερα τμήματα των «ερυθρόλευκων».

Του κόσμου του άρεσε αυτό που είδε. Όσοι προτιμήσαν να είναι στο γήπεδο και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση και μετά στα social media έβγαλαν εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με τους μικρούς των Νέων του Ολυμπιακού, γιατί είχαν σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Είχαν τον τσαμπουκά, την ψυχή, το πάθος! Είναι πράγματα που ο κόσμος θέλει να τα βλέπει, του αρέσει.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο σίγουρα είναι να βλέπει την ομάδα του να νικά, αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι να έχει μέσα στο γήπεδο έντεκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να... δαγκώσουν! Και οι Νέοι του Ολυμπιακού αυτό το είχαν.

Αντιθέτως, είναι στοιχεία τα οποία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχουν χαθεί και αυτό είναι που δεν αρέσει στον κόσμο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν κάποια στιγμή, τώρα ή την επόμενη σεζόν, θα έρθουν. Όμως αυτό που ο κόσμος «διψά» να δει μέσα στο χορτάρι είναι η Ολυμπιακή ψυχή. Οι μικροί το είχαν και για αυτό άλλωστε αποθεώθηκαν είτε απ' αυτούς που ήταν στο γήπεδο στον αγώνα με την Ίντερ είτε στα social media.

Τις περισσότερες φορές λέμε ότι οι μεγάλοι είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς, όμως, σε αυτήν την περίπτωση οι Νέοι του Ολυμπιακού είναι αυτοί οι οποίοι δείχνουν το δρόμο σε αυτό το κομμάτι. Στον τομέα της ψυχολογίας, του πάθους και του τσαμπουκά που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο… Γι’ αυτό και γούσταρε ο κόσμος!