Άρης: Αύριο η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό από τον Μάντζιο

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Άρης: Αύριο η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό από τον Μάντζιο

Ο προπονητής του Αρη θα ανακοινώσει αύριο λίγο πριν απο την σέντρα την τελική 20άδα του πρώτου ημιτελικού με τον Παναιτωλικό.

Ο Αρης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι τη δευτερή του προπόνηση σε γήπεδο των Ιωαννίνων, και με αυτή ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (13/02, 19:30), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ήδη η αποστολή αναζώρησε για το Αγρίνιο όπου θα φτάσει αργά το απόγευμα, χωρίς ο Ακης Μάντζιος να ανακοινώσει αποστολη εν όψει του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου. Αυτό θα το κάνει λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι όταν και θα γίνει γνωστό αν θα συμπεριληφθεί στην τελική 20άδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στην οποία λογικά θα είναι και ο Μάρτιν Μοντόγια που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στους Ζωσιμάδες λόγω τιμωρίας. Εκτός θα μείνει εκτός απροόπτου ο Νέβεν Τζούρασεκ που έχει μια κάκωση στο γόνατο απο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως το πιο πιθανό είναι προπονητής του Αρη να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:40 - 12.02.2024

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καστρίτης με αφορμή τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Final 8 είπε πως παρότι υπάρχει κόπωση, οι παίκτες του όμως θα ξεκουραστούν και θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Φώτη Τακιανού.