Άρης: Ο Μπένετ έγινε ο 31ος στα Γιάννενα
i

©intime

Άρης: Ο Μπένετ έγινε ο 31ος στα Γιάννενα

Οι 30+1 ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και οι συν δυο της Ευρώπης που ανεβάζουν το νούμερο στους 33 του διευρυμένου κιτρινόμαυρου ροτέισον.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ειδικά τον Γενάρη που ο Άρης κλήθηκε να δώσει 10 αγώνες μέσα σε ένα μήνα, προκαλούν από τη μια κόπωση, από την άλλη όμως προσφέρουν και ευκαιρίες. Ο Άκης Μάντζιος προκειμένου να αντιμετωπίσει την φυσιολογική φθορά από κούραση, τραυματισμούς και τιμωρίες… άνοιξε πολύ το ρόστερ και έδωσε τη δυνατότητα, σχεδόν στο σύνολο των διαθέσιμων παικτών, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Λιγότερο ή περισσότερο.

Το αρκετά εκτεταμένο ροτέισον των τελευταίων αγωνιστικών, έχει ενεργοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και εκτός των δυο νεαρών, Κυριαζή, Αγοραστού και του Δεληζήση, έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι υπόλοιποι. Ο Τζούισον Μπένετ που πραγματοποίησε στα Γιάννενα το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έγινε αισίως ο 31ος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Νούμερο πραγματικό εκπληκτικό που θα διευρυνθεί άμεσα κιόλας, αφού έρχεται η σειρά του Καρίμ Ανσαριφάρντ να γίνει ο 32ος κάνοντας το ντεμπούτο του.

Στη μακρά αυτή λίστα των παικτών που έχει χρησιμοποιήσει ο Μάντζιος, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται και τα ονόματα παικτών που δεν συνεχίσουν πλέον να φορούν τη φανέλα του Άρη. Όπως ο Λούις Πάλμα για παράδειγμα που αγωνίστηκε μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πριν παραχωρηθεί στη Σέλτικ. Η ο Ντομαγκόι Πάβισιτς που πλέον αγωνίζεται δανεικός στη Ντινάμο Βουκουρεστίου ή ο Μενέντες που πλέον φοράει τη φανέλα της Κηφισιάς.

Είναι ενδεικτικό ότι αν στα παιχνίδια, προσθέσουμε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε ο Άρης το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Conference League, ο αριθμός ανεβαίνει στους 33, αφού είχαν προλάβει να χρησιμοποιηθούν Αντρέ Γκρέι και Σαλέμ Εμπακατά πριν αποχωρήσουν.