Ανσαριφάρντ: «Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν»
i

@arisfc

Ανσαριφάρντ: «Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν»

Ο Ιρανός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ενσωματωθεί απο χθες στην αποστολή του Αρη που παρέμεινε στα Γιάννενα και αύριο θα μεταβεί απο εκεί στο Αγρίνιο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και αμέσως μετά έκανε την πρώτη του δήλωση στη επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αρη. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και νιώθω χαρούμενος που ανήκω πλέον στο κλαμπ.

Μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την καινούργια μου ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι” τόνισε ο Ιρανός που έδειξε να έχει πλήρη επίγνωση των καταστάσεων στη νέα του ομάδα: “Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θα δώσω τα πάντα, ώστε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Το Κύπελλο. Και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Τέλος αναφέρθηκε και στο επίπεδο ετοιμότητάς του λέγοντας: “Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα, ξέρω το πρωτάθλημα, γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον.Είμαι έτοιμος να παίξω μόλις μου το ζητήσει ο προπονητής. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».