Αρης: Κάκωση στο γόνατο ο Τζούρασεκ
i

@intime

Αρης: Κάκωση στο γόνατο ο Τζούρασεκ

Αμφίβολος ο Κροάτης για τον πρώτο ημιτελικό μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Με ένα ακόμη τραυματισμό ολοκλήρωσε το παιχνίδι στα Γιάννενα ο Αρης. Ο Νέβεν Τζούρασεκ έγινε αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 58′ όταν σε μια ανύποπτη φάση έπεσε στο έδαφος και φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του.

Ο Κροάτης μέσος έδωσε τη θέση του στον Μάνου Γκαρθία, ενώ η πρώτη εκτίμηση έδειξε κάκωση στο γόνατο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον γιατρό του Άρη. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο ως απίθανο να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΑΣ απέναντι στον Άρη που είχε μυαλό και σώμα στο Αγρίνιο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:57 - 10.02.2024

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΑΣ απέναντι στον Άρη που είχε μυαλό και σώμα στο Αγρίνιο

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, γεμάτο σκοπιμότητα και ελάχιστες φάσεις, ΠΑΣ και Άρης μοιράστηκαν απο ένα βαθμό στους Ζωσιμάδες με τους γηπεδούχους να μένουν στον πάτο της βαθμολογίας.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }