Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καστρίτης με αφορμή τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Final 8 είπε πως παρότι υπάρχει κόπωση, οι παίκτες του όμως θα ξεκουραστούν και θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Φώτη Τακιανού.

Ο Άρης μετά την πρόκριση στα play in του Eurocup και τη γενικότερη καλή εικόνα που παροσυσιάζει το τελευταίο διάστημα, ετοιμάζεται για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (15-18/2), ξέροντας όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (15/2, 21:00) στον 2ο προημιτελικό. Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θέλουν αρχικά να αφήσουν πίσω τους το χθεσινό (11/2) ντέρμπι με τον «Δικέφαλο», στο οποίο νίκησαν, και να κοιτάξουν μπροστά.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Σίγουρα υπάρχει κόπωση όσο πηγαίνουμε προς την διακοπή για τα παράθυρα. Νομίζω ότι πρώτα και κύρια στο μυαλό είναι ότι είμαστε χαρούμενοι σε προπονήσεις και αγώνες. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εμείς και έτσι θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτή την διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μία πρόκληση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης».

Δηλώσεις έκανε και ο Βασίλης Τολιόπουλος: «Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαστε σε όμορφη διοργάνωση και να το απολαύσουν αυτό, γιατί πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπροστά μας. Θα δούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Ελπίζω να είναι μία γιορτή για το μπάσκετ και να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς».

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κερδίσει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:46 - 12.02.2024

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κερδίσει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός εστιάζει μόνο στον προημιτελικό με το Περιστέρι, υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να επαναλάβει ό,τι και τα προηγούμενα δύο χρόνια και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου.