«Διπλό» σωτηρίας ο Ιωνικός στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό

Πανηγυρισμοί παικτών Ιωνικού

i

© Intime

«Διπλό» σωτηρίας ο Ιωνικός στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:32 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 08.04.2023

Με ένα γκολ του Σεμπά - το οποίο προκάλεσε ένταση - ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο, εναντίον του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες έφτασαν κοντά στο 1-1 λίγο πριν τη λήξη, ωστόσο μία μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία τους στέρησε την ισοπαλία.

Ο Ιωνικός έκανε το καθήκον του με φόντο την παραμονή στη κατηγορία, επικρατώντας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Σεμπά, ο οποίος σκόραρε από τα 11 μέτρα, την ώρα που στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία για να πάρουν την ισοπαλία.

Στo ξεκίνημα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο, όμως γρήγορα οι Νικαιώτες βρήκαν τον τρόπο να ανακτήσουν τους χώρους στο γήπεδο. Το γκολ τελικά ήρθε στο 37ο λεπτό από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα από τη λευκή βούλα. Νωρίτερα ο Μλάντεν βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Βεργέτης έδειξε το σημείο του πέναλτι, κάτι που προκάλεσε αρκετή ένταση στο γήπεδο. 

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:35 - 08.04.2023

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού

Ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός πήραν σπουδαίες νίκες σε Αγρίνιο και Τρίπολη, αντίστοιχα και πλέον τέσσερις ομάδες βρίσκοντα σε απόσταση δύο βαθμών. Μεγάλο μπλέξιμο για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

O Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στις αρχές του δεύτερου μέρους, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφρασαν κοντά στο γκολ. Ο Σεμπά πρόσφερε την μπάλα στον Ελευθεριάδη και εκείνος την έστειλε στο δεξί δοκάρι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ίδιο. Η απάντηση από τους Αγρινιώτες ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε μία ανάσα από το 1-1. Η κεφαλιά του Κολοβού κατέληξε στο δοκάρι, από εκεί έφτασε στα πόδια του Καρέλη και εκείνος ανενόχλητος την έστειλε άουτ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στα δοκάρια! Από τη μία οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» από το 60' και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν την τελευταία στιγμή.

MVP: Ο Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πρόσφερε το γκολ της ομάδας του, ενώ θα μπορούσε να χρεωθεί και ασίστ αν η προσπάθεια του Ελευθεριάδη δεν είχε καταλήξει στη δοκώ.