Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ιωνικός στο Αγρίνιο.

i

©intime

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού

Γιώργος Σακελλαρίου 21:35 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 08.04.2023

Ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός πήραν σπουδαίες νίκες σε Αγρίνιο και Τρίπολη, αντίστοιχα και πλέον τέσσερις ομάδες βρίσκοντα σε απόσταση δύο βαθμών. Μεγάλο μπλέξιμο για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τρίτη αγωνιστική των playouts ασφαλώς είχε κερδισμένους τον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Νίκαιας απέδρασε με νίκη 1-0 από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί κι από τη Λαμία εντός έδρας, έχασαν εκτός κι από τον Αστέρα Τρίπολης και η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθουν απόλυτα άνετοι, αλλά έχουν απόσταση έξι βαθμών από τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Γρηγορίου, πάντως, προσπέρασε τη Λαμία και είναι σε θέση παραμονής αυτή τη στιγμή.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε επίσης τεράστιο διπλό. Λύγισε 1-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα και πλησίασε στον έναν βαθμό τη Λαμία και στους δύο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κάνει κάκιστη σεζόν, είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΟΦΗ διέλυσε 4-1 στην έδρα του τη Λαμία και εξασφάλισε η παραμονή, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας που πανηγύριζε την περασμένη αγωνιστική τη νίκη επί του Παναιτωλικού, βρέθηκε προτελευταία και σε θέση υποβιβασμού.

«Διπλό» σωτηρίας ο Ιωνικός στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:32 - 08.04.2023

«Διπλό» σωτηρίας ο Ιωνικός στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό

Με ένα γκολ του Σεμπά - το οποίο προκάλεσε ένταση - ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο, εναντίον του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες έφτασαν κοντά στο 1-1 λίγο πριν τη λήξη, ωστόσο μία μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία τους στέρησε την ισοπαλία.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμπλεξε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και ο βαθμός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο είναι σημαντικός, αλλά δεν τον κάνει να νιώθει άνετα, μετά τις νίκες του Ιωνικού και του Λεβαδειακού.