Φοβερή ανατροπή του Παναιτωλικού επί της Καλλιθέας - Όλα ανοιχτά για το ματς της ρεβάνς
i

©intime

Φοβερή ανατροπή του Παναιτωλικού επί της Καλλιθέας - Όλα ανοιχτά για το ματς της ρεβάνς

Δημήτρης Χούπης 21:29 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 05.12.2023

Ο Παναιτωλικός βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 50' αλλά στο τέλος έκανε φοβερή ανατροπή και επικράτησε με 3-2 της Καλλιθέας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναιτωλικός με μία τρομερή ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Καλλιθέας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ελ Πάσο». 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των νοτίων προαστίων πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 6ο λεπτό απείλησε με τον Μουστακόπουλο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Κυνηγόπουλο αλλά από δύσκολο σημείο σούταρε εκτός εστίας. Στη συνέχεια η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τον Νταμιάν Σίλβα και τον Μεχίας μέχρι που το γκολ ήρθε στο 21ο λεπτό. 

Η Καλλιθέα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Ματίγια έδωσε στον Μουστακόπουλο που βρισκόταν εκτός περιοχής και με ένα δυνατό πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 41' μάλιστα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Κυνηγόπουλος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε κενή εστία. 

Ένα λεπτό πριν όμως ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή με τον Ντίαζ, ο οποίος λίγο πριν σουτάρει δέχτηκε «στοπ» από τον Ουές. 

Σόκαρε τον Αστέρα και αγκάλιασε την πρόκριση ο Πανσερραϊκός!

Σόκαρε τον Αστέρα και αγκάλιασε την πρόκριση ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός χάρη στα γκολ του Ματίας Τομάς και του Μάριου Σοφιανού επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Πέντε λεπτά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και δεύτερο γκολ. Ο Μουστακόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ματίγια κι αυτός με ένα ωραίο σουτ έκανε δύο τα τέρματα για την Καλλιθέα. Πέντε λεπτά μετά η ομάδα των νοτίων προαστίων έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος από ευνοϊκό σημείο έκανε ένα κακό σουτ, με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω. Ενώ ο ίδιος στην επόμενη φάση δεν μπόρεσε να προλάβει την μπάλα σε κενό τέρμα μετά από γύρισμα του Μανθάτη

Στο 63ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου μείωσε σε 1-2. Ο Μαυρίας μετά από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που βρήκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Βοσνιάδης είπε «όχι» σε δύο προσπάθειές τους. Στο 88ο όμως η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με τον Τορεχόν, ο οποίος μετά από σέντρα του Μαυρία έκανε το 2-2. Τρία λεπτά μετά ο Καρέλης έκανε το 3-2. Ο Έλληνας επιθετικός μετά από σουτ του Ντουάρτε, πήρε το ριμπάουντ και ολοκλήρωσε την ανατροπή.