Παναιτωλικός: Οι «ντόπες» του Κωστούλα στους παίκτες και το σενάριο για τον ερχομό του Καμίνσκι

Καμίνσκι

i

©intime

Παναιτωλικός: Οι «ντόπες» του Κωστούλα στους παίκτες και το σενάριο για τον ερχομό του Καμίνσκι

Sportal newsroom 17:32 - 27.04.2023

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του Παναιτωλικού ενόψει του «τελικού» με τον Λεβαδειακό, ενώ πέταξε και σπόντα για το μέλλον στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (29/4), στον οποίο η ομάδα του Αγρινίου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League

Ενόψει του μεγάλου αυτού αγώνα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας για να εμψυχώσει τους παίκτες. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη μέρα που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της ομάδας, Emileon, αφού τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά ενεργός. 

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού εκτός από τις «ντόπες» που έδωσε στους παίκτες του, έδωσε και μήνυμα πως είναι εδώ. Για την ομάδα του Αγρινίου υπάρχει ακόμα ανοιχτό το σενάριο του ερχομού της οικογένειας Καμίνσκι, η οποία λέγεται ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα. 

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός επιχειρηματίας λέγεται ότι ο λόγος που θα έρθει στη χώρα μας, είναι να προχωρήσουν την υπόθεση της μεταβίβασης. Από τη μεριά του ακούγεται ότι υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, για την παραχώρηση της ομάδας και πως η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα. 

Οι τελευταίες δυσκολίες που υπήρχαν τον τελευταίο μήνα, δείχνουν ότι πλέον δεν υπάρχουν και από το περιβάλλον του Καμίνσκι θεωρείται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν στόχο να τελειώσουν τη διαδικασία εντός προθεσμία και να ολοκληρώσουν τις όποιες εκκρεμότητες, προκειμένου ο Παναιτωλικός να περάσει στη νέα εποχή. 

Από τη μεριά της ομάδας του Αγρινίου περιμένουν να δοθούν τα χρήματα, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Γνωρίζουν το ταξίδι του Αμερικανού επιχειρηματία και ελπίζουν ότι δεν θα υπάρχει άλλη καθυστέρηση.