Με γκολ του Τορεχόν στην τελευταία φάση ο Παναιτωλικός πήρε φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού
i

©intime

Με γκολ του Τορεχόν στην τελευταία φάση ο Παναιτωλικός πήρε φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού

Δημήτρης Χούπης 20:53 - 07.08.2023

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι, χάρη στο γκολ του Τορεχόν στο 90+3΄.

Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός πρόσφεραν ένα ωραίο παιχνίδι, με την ομάδα του Αγρινίου να κερδίζει 3-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι δύο σύλλογοι δεν έπαιξαν με όλους τους βασικούς παίκτες μιας και ήταν για ένα φιλανθρωπικό τουρνουά.

Η ομάδα από τις Σέρρες μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό. Ο Μασκανάκης έδωσε την μπάλα στον Τόμας και εκείνος βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο και έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Παναιτωλικός βρήκε απάντηση από τα έντεκα μέτρα. 

Ο Τορεχόν ανατράπηκε από τον Οικονόμου και ο Καρέλης ευστόχησε την εκτέλεση που ανέλαβε. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βγάλουν φάσεις, δίχως να το καταφέρουν, μέχρι το 44ο λεπτό. Ο Ντίας από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Τορεχόν, έκανε με κεφαλιά το 2-1 για τον Παναιτωλικό. 

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία όμως βρήκαν απάντηση στο γκολ του Ντίας. Στο 81ο λεπτό ο Γούλερι με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ήρθε ο Τορεχόν, ο οποίος με προβολή έκανε το 3-2 στο 90+3΄. 

Παναιτωλικός (Γκαμπριέλ Σούρερ): Καπίνο, Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Λιάβας, Τσιγγάρας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπουζούκης, Ντίας, Καρέλης. 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσοβάν, Δεληγιαννίδης, Τσαλγκαλίδης, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης, Τόμας, Άλειξιτς.