Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει στον Παναιτωλικό ο Μπαλντασάρα
i

© SS Youtube

Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει στον Παναιτωλικό ο Μπαλντασάρα

Δημήτρης Χούπης 18:10 - 05.08.2023

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού αναμένεται να γίνει ο Φράνκο Μπαλντασάρα, ο οποίος θα φτάσει την Κυριακή στην Ελλάδα για να υπογράψει με την ομάδα.

Ο Παναιτωλικός ενισχύεται με την απόκτηση του Φράνκο Μπαλντασάρα, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα φτάσει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο Αργεντίνος μέσος συμφώνησε σε όλα με τους Αγρινιώτες και πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί επίσημα την Κυριακή.

 Ο «Απάτσι», όπως είναι το παρατσούκλι του 24χρονου χαφ, θα ενταχθεί στον Παναιτωλικό με δανεισμό ενός έτους, ενώ προβλέπεται και οψιόν για το 50% των δικαιωμάτων του. Ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας βρισκόταν αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη Πλατένσε και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Ποιος είναι ο Μπαλντασάρα

Ο Φράνκο Πέντρο Αουγκούστο Μπαλντασάρα, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποτελεί έναν Αργεντίνο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως ως μέσος. Ο ίδιος εντάχθηκε στις ακαδημίες της Πλατένσε από την Αργεντίνος Τζούνιορ το 2014. Ακολούθησε το άλμα στην πρώτη ομάδα τον Απρίλιο του 2019, όπου και έκανε το ντεμπούτο του με την Τεμπερλέι.

Την περασμένη σεζόν ο ίδιος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με την ομάδα της πατρίδας του, αρκετά από αυτά ως βασικός, μάλιστα, πετυχαίνοντας συνολικά δύο γκολ και μία ασίστ. Η μεταγραφή του αυτή αποτελεί την πρώτη εκτός Αργεντινής, επομένως ο 24χρονος καλείται να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί και στο επίπεδο της Ευρώπης.