«Ο Ολυμπιακός δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μπρνιτς»
i

© SS Youtube

«Ο Ολυμπιακός δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μπρνιτς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 05.08.2023

Τον Ιβάν Μπρνιτς φαίνεται να έχει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός κλείνει τη μία υπόθεση πίσω από την άλλη, θέλοντας να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στις αναμετρήσεις της επόμενης σεζόν, αρχής γινομένης από αυτή κόντρα στη Γκενκ. Τελευταία του άφιξη φαίνεται πως θα είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει και τον βασικό του σέντερ φορ.

Δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για Μπρνιτς

Παράλληλα, ανοιχτή μοιάζει να παραμένει η εκκρεμότητα στα εξτρέμ, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση του Ιβάν Μπρνιτς. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σλοβένικο Μέσο το οποίο αναφέρει πως η ομάδα της Stoiximan Super League ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του νεαρού επιθετικού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Nogo Mania», οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που ζητάει η Μάριμπορ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 21χρονο.

Ο Μπρνιτς αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, εντούτοις αυτό δεν τον εμποδίζει στο να παίζει και στην απέναντι μεριά. Την περασμένη σεζόν έπαιξε συνολικά σε 46 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας στο σύνολο 8 γκολ και 13 ασίστ, ενώ φέτος σε πέντε παιχνίδια πρόλαβε να σκοράρει δύο τέρματα και να προσφέρει δύο ασίστ.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, η «Nogo Mania», η ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα κοστίσει στη Μάριμπορ, αφού μεταξύ άλλων το Μέσο τονίζει ότι: «Θα είναι δύσκολο για τη Μάριμπορ να κρατήσει τον παίκτη. Όμως με τη φυγή του η ομάδα θα είναι πολύ πιο αδύναμη. Ο Μπρνιτς είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Μάριμπορ και ο Νταμίρ Κζναρ δεν έχει αντικαταστάτη του».