«Υπέγραψε για τρία χρόνια στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

©Intime

«Υπέγραψε για τρία χρόνια στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

Δημήτρης Χούπης 17:55 - 04.08.2023

Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας ολοκληρώθηκε, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Όπως φαίνεται η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με ρώσικα δημοσιεύματα ο Μολδαβός έφτασε προ ολίγων ημερών στη Μόσχα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τη Σπαρτάκ Μόσχας. 

Το συμβόλαιο του πρώην μπακ του Ολυμπιακού θα έχει διάρκεια τριών χρόνων, ενώ το ποσό που θα εισπράξουν οι «ερυθρόλευκοι» περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ και μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσουν τα εφτά εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα ο 25χρονος θα παίρνει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας παράλληλα το μυαλό του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, την Πέμπτη (10 Αυγούστου, 22:00) απέναντι στην Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ τα τελευταία 24ωρα έχει ανακοινώσει τον Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον Νίκολας Φρέιρε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Αλλά και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ως δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με οψιόν αγοράς τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. 

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:15 - 03.08.2023

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, το οποίο προηγουμένως έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Αυτή η λίστα, ωστόσο περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα.

Ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψουν τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, ενώ η Τραμπζονσπόρ επιμένει για τον Γιώργο Μασούρα. Η τουρκική ομάδα έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού, προσφέροντας αρχικά 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Πρόταση που η πειραϊκή ΠΑΕ την απέρριψε, ωστόσο ήρθε με νέα βελτιωμένη κρούση. Η ομάδα της Τραπεζούντας δίνει δύο εκατομμύρια ευρώ και τον Μανώλη Σιώπη για να αποκτήσουν τον Μασούρας. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν έχει διάθεση να δώσει τον 29χρονο εξτρέμ.