«Ναυάγησε του Μαρκίνιος στον Ολυμπιακό - Η συμφωνία με την Άρσεναλ ήταν κοντά»
i

© SS Youtube

«Ναυάγησε του Μαρκίνιος στον Ολυμπιακό - Η συμφωνία με την Άρσεναλ ήταν κοντά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 04.08.2023

Μία ανάσα από τον Μαρκίνιος ήταν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με Μέσο της Αγγλίας, ωστόσο οι συζητήσεις με την Άρσεναλ φαίνεται να «ναυάγησαν».

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες κλείνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, θέλοντας να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ του, εν όψει της σεζόν 2023-24. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για την ομάδα του Πειραιά ήταν και αυτό του νεαρού άσου, Μαρκίνιος. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε δημοσίευμα του «tuttomercato», η ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα συνέβαινε μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία θα ήταν και η ομάδα που θα τον αγόραζε. Ωστόσο, την Παρασκευή τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Express», οι συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ «ναυάγησαν» και έτσι η περίπτωση του παίκτη δεν απασχολεί πλέον τους Πειραιώτες. Το δημοσίευμα αναφέρει, δε, πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα. 

Συμφώνησε με Ελ Καμπί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός... πήρε φόρα όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και το νέο του απόκτημα ακούει στο όνομα Αγιούμπ Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός συμφώνησε με τους Πειραιώτες και πλέον μένει να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει.

«Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει δύο εκατ. ευρώ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα - Όχι από τους Πειραιώτες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:48 - 04.08.2023

«Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει δύο εκατ. ευρώ και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα - Όχι από τους Πειραιώτες»

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί διακαή πόθο της Τραμπζονσπόρ, η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό κομμάτι.

Ο έμπειρος φορ αναμένεται να έρθει το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Στόχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην προετοιμασία της ομάδας, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων».

Ο Ελ Καμπί έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Αλ Σαντ του Κατάρ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην τουρκική Χατάισπορ. Τη διετία, όπου φόρεσε τη φανέλα της, είχε 26 γκολ σε 53 συμμετοχές.