Σε συζητήσεις με Μαυρία ο Παναιτωλικός

Χάρης Μαυρίας

i

©intime

Σε συζητήσεις με Μαυρία ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 20:29 - 05.09.2023

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε συζητήσεις για να ντύσει τον Χάρη Μαυρία στα «κίτρινα», την ώρα που η ομάδα του Αγρινίου «χάνει» για δύο με τρεις εβδομάδες τον Σεμπάστιαν Μλάντεν.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας της σεζόν, αφού την ώρα που «ψάχνεται» για τον μέσο από το Μάλι, Μπακαρί Νιμάγκα, είναι σε συζητήσεις με έναν Έλληνα μπακ. Η ομάδα του Αγρινίου λοιπόν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κύπρο. 

Μάλιστα έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Έλληνα ακραίο μπακ και όπως φαίνεται είναι κοντά στην απόκτησή του. Ο 29χρονος από το από τον Ιανουάριο του 2019 βρίσκεται στην Κύπρο, όπου αρχικά έπαιξε στην Ομόνοια και μετά αποκτήθηκε από τον Απόλλων Λεμεσού

Αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στη Σάντερλαντ, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, την Καρσλρούη, τη Ριέκα και τη Χιμπέρνιαν

Την ίδια ώρα η ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ θα «χάσει» για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες τον Σεμπάστιαν Μλάντεν. Ο Ρουμάνος στόπερ ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σενγκέλια στο 46ο λεπτό. 

Ο 31χρονος έκανε εξετάσεις και έδειξαν ότι έχει μαζευτεί υγρό στο πόδι του. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Αργεντινός προπονητής του Παναιτωλικού δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τις υπόλοιπες δύο με τρεις εβδομάδες. Ο αγώνας που μπορεί να χάσει είναι με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (16/9).