Στην Αμέρικα Ντε Κάλι ο Γκρατερόλ - Παρελθόν από τον Παναιτωλικό

O Γκρατερόλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

i

© Intime

Στην Αμέρικα Ντε Κάλι ο Γκρατερόλ - Παρελθόν από τον Παναιτωλικό

Sportal newsroom 23:00 - 24.12.2023

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Ζοέλ Γκρατερόλ, ο οποίος επιστρέφει στην Κολομβία για λογαριασμό της Αμέρικα ντε Κάλι.

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί πλέον ο Ζοέλ Γκρατερόλ, ο οποίος επιστρέφει στην Κολομβία. Ο 26χρονος κίπερ συμφώνησε σε όλα με την Αμέρικα ντε Κάλι, ομάδα από την οποία τον απέκτησαν οι Αγρινιώτες

Ο 26χρονος δεν είχε πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής, με τον Στέφανο Καπίνο να έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και να τον εκτοπίζει. Κάπως έτσι, ο γκολκίπερ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αμέρικα ντε Κάλι.

Ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:16 - 24.12.2023

Ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League;

Μία ασυνήθιστη έρευνα διεξήγαγε το CIES, δημοσιεύοντας τη λίστα με τους μ.ο. ύψους από κάθε ομάδα του κόσμου. Με βάση αυτή, λοιπόν, ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League.

Έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Παναιτωλικού, ο παίκτης πλέον αποτελεί παρελθόν. Τα «καναρίνια» από τη μεριά τους αναμένεται να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης του Βενεζουελάνου κίπερ, τον οποίο είχαν αποκτήσει μόλις τον περασμένο Γενάρη. O Γκρατερόλ έγραψε 5 ματς με τα «καναρίνια» κρατώντας 2 φορές το μηδέν.