Παναιτωλικός: Το παρασκήνιο της οριστικής απόφασης να μην δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ
i

Φίλαθλοι ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο / © Intime

Παναιτωλικός: Το παρασκήνιο της οριστικής απόφασης να μην δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 19:40 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 19.12.2022

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο Αγρίνιο με την παρουσία μόνο των φιλάθλων του, καθώς υπήρξε διαφωνία στον αριθμό των εισιτηρίων μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

Η θύρα 3 των φιλοξενούμενων του γηπέδου του Παναιτωλικού χωράει 350 φιλάθλους και είναι αυτή που διαθέτει η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου σε όλες τις φιλοξενούμενες ΠΑΕ που ζητούν εισιτήρια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της είχε ζητήσει πάνω από 1.000 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της που ήθελαν να ταξιδέψουν για το παιχνίδι της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Γι' αυτό και το απόγευμα της Πέμπτης (22/12, 19:30) θα βρίσκονται στις κερκίδες μόνο φίλαθλοι των «καναρινιών».

«Για τον αγώνα της Πέμπτης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ θα διατεθούν απλά εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναιτωλικού οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήριο σε οποιονδήποτε εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου (2022-2023). Επιπλέον, κάθε κάτοχος εισιτηρίου ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 μπορεί να αγοράσει και ΕΝΑ (1) απλό εισιτήριο», ανέφερε η σημερινή (19/12) ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνοντας ξεκάθαρο πως: «Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων».

Πρόκειται για μία τοποθέτηση με την οποία γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στις κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο επίσημο της ομάδας μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι της ομάδας του Αγρινίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της διαφωνίας που υπήρξε στον αριθμό των εισιτηρίων και έχει διπλή ερμηνεία. Η μία ότι η ομάδα του Αγρινίου είχε την διάθεση να δώσει μέχρι και 350 εισιτήρια και η άλλη ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να δυσαρεστήσει έναν μεγάλο αριθμό αυτών που θα ήθελαν να ταξιδέψουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και του πρώτου γύρου της Super League έχει δείξει τη διάθεσή της για να δώσει εισιτήρια σε φιλάθλους αντιπάλων ομάδων της, πόσω μάλλον όταν αυτές έχουν ρόλο πρωταγωνιστή.

Κάτι που φάνηκε στην πράξη τόσο στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη όπου υπήρξε μάλιστα έκτακτη σύσκεψη την ημέρα του παιχνιδιού, όπως και της 9ης με τον Ολυμπιακό που ανέλαβε την ευθύνη περιφρούρησης, αλλά και να δώσει εισιτήρια στο παιχνίδι του Β΄ γύρου. Μάλιστα, είχε υπάρξει συζήτηση με τις διοικήσεις των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» δεν είχαν βρεθεί στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για τον λόγο ότι δεν είχε υπάρξει συμφωνία για εισιτήρια για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην OPAP Arena (όπως κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Παναθηναϊκού) και επιπλέον δεν είναι εφικτό στο νέο γήπεδο της Ένωσης να φιλοξενηθούν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.