Μετατρέπεται σε... Λεωφόρο η έδρα της Μπράγκα: 1.500 εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού
i

© Intime

Μετατρέπεται σε... Λεωφόρο η έδρα της Μπράγκα: 1.500 εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:32 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 16.08.2023

Την στήριξη του κόσμου του θα έχει στην ευρωπαϊκή «μάχη» με την Μπράγκα ο Παναθηναϊκός, αφού το τριφύλλι αναμένεται να πάρει 1500 εισιτήρια για το ματς της Πορτογαλίας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League. Επόμενο εμπόδιο του η Μπράγκα, η οποία θα τον υποδεχθεί την Τετάρτη 23/8 στο γήπεδο της. 

Ωστόσο ένα κομμάτι της εξέδρας του δημοτικού σταδίου της ομώνυμης πόλης αναμένεται να βαφτεί πράσινο. Πιο αναλυτικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να πάρει περίπου 1.500 εισιτήρια, τα οποία και φαίνεται πως θα εξαντληθούν σχετικά γρήγορα. 

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Στην αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προχώρησε κι επίσημα η Stoiximan Super League η οποία το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8).

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος είχε οριστεί για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» στη ρεβάνς του 1-2 στην Κροατία.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο θα οριστεί  σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή».