Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:53 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 25.09.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ώρα για το Αθηναϊκό ντέρμπι έφτασε, αφού o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ένα παιχνίδι που έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τις πολύ μεγάλες νίκες και των δύο ομάδων για τη πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, υπέταξε τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης(21/9), επικρατώντας των Ισπανών με 2-0, χάρη στα γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ, ενώ η ΑΕΚ από την άλλη, πέτυχε ιστορική νίκη στην Αγγλία, αφού επικράτησε της πολύ φορμαρισμένης Μπράιτον με 3-2, σε ένα παιχνίδι που η Ένωση «στάθηκε» στο ύψος της και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Τώρα όμως η Ευρώπη μπαίνει στην άκρη για τις δύο ομάδες, που θα «κονταροχτυπηθούν» μέχρι τέλους, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, την οποία αμφότερες τη θέλουν πως και πως. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στο Τριφύλλι και τους «κιτρινόμαυρους», έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Η Super League όρισε τους εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 25.09.2023

Η Super League όρισε τους εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής

Με ανακοίνωσή της, η Super League γνωστοποίησε το πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κόντρα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, οι οποίες αναβλήθηκαν στην πρεμιέρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γαλανόπουλος και Πίνεδα θα βρίσκονται στον άξονα, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, ο Ελίασον δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.