Αναβλήθηκε ο αγώνας της Μπράγκα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Μπάτσκα Τόπολα - Μπράγκα

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Μπράγκα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 19:10 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 17.08.2023

Το παιχνίδι της Μπράγκα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε, μετά από απόφαση της πορτογαλικής ομοσπονδίας.

Μετά την επική πρόκριση που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ, οι «πράσινοι» αρχίζουν και μπαίνουν σε κλίμα Μπράγκα. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 23 Αυγούστου για το πρώτο ματς των play off του Champions League. Ενώ η ρεβάνς είναι μια εβδομάδα μετά, στις 29 του μήνα. 

Κάπως έτσι η πορτογαλική ομοσπονδία αποφάσισε να «ελαφρύνει» λίγο το πρόγραμμα της Μπράγκα. Αφού ανέβαλε τον αγώνα της με τη Μορεϊρένσε για την τρίτη αγωνιστική της Primeira Liga, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 26 Αυγούστου. Τρεις μέρες δηλαδή πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Επιστολή διαμαρτυρίας της Μαρσέιγ στην UEFA για το ματς με τον Παναθηναϊκό 

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία φαίνεται ότι έχει η ομάδα της Μασσαλίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της RMC, η Μαρσέιγ έστειλε επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA, εκφράζοντας τα παράπονά της για τη διαιτησία στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. 

Τα παράπονά τους έχουν να κάνουν με την κίτρινη που πήρε ο Κοντογκμπιά στο πρώτο ματς της Λεωφόρου, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη αργότερα και αποβλήθηκε. Ωστόσο διαμαρτύρονται και για το VAR της ρεβάνς στη Γαλλία. 

Καθώς πιστεύουν πως οι περισσότερες αποφάσεις ήταν κατά της ομάδας τους, αναφερόμενοι στα δύο γκολ που ακυρώθηκαν.