Ο Ουντέρ είπε αντίο πριν τον Παναθηναϊκό – Ανακοινώθηκε η μεταγραφή στη Φενέρ

Ο Ουντέρ είπε αντίο πριν τον Παναθηναϊκό – Ανακοινώθηκε η μεταγραφή στη Φενέρ

Γιώργος Σακελλαρίου 21:17 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 13.08.2023

Η πώληση του Τσενγκίζ Ουντέρ στη Φενέρμπαχτσε ανακοινώθηκε από τη Μαρσέιγ.

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ ήταν παρών στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Ο Τούρκος εξτρέμ εδώ και πολύ καιρό είχε συμφωνήσει με τη Φενέρ, ωστόσο, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί επειδή ο τουρκικός σύλλογος και η Μαρσέιγ δεν είχαν συμφωνήσει στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Η μεταγραφή με τα μπόνους αναμένεται να κοστίσει περίπου δέκα εκατ. ευρώ και ο Ουντέρ επιστρέφει πλέον στην πατρίδα του. Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τον βρει την ερχόμενη Τρίτη απέναντί του.

Στην ανακοίνωση της Μαρσέιγ αναφέρεται: «Ο Τούρκος εξτρέμ μας, Τζενγκίζ Ούντερ, πήρε μεταγραφή στη Φενερμπαχτσέ.

Φτάνοντας στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2021, ο Τσενγκίζ Ουντέρ, φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ για δύο σεζόν σε συνολικά 93 αγώνες και 18 γκολ. Ο Τούρκος διεθνής θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πατρίδας του το 2023-2024 αφού πήρε μεταγραφή στην Φενέρμπαχτσς SK, δευτεραθλήτρια Τουρκίας την περασμένη σεζόν.

Καλή συνέχεια Τσενγκίζ!».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της Φενέρ: «Ο σύλλογός μας έχει προσλάβει τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Τσενγκίζ Ουντέρ για 4 χρόνια.

Το μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου Σελαχατίν Μπάκι και ο αθλητικός μας διευθυντής Μάριο Μπράνκο παρευρέθηκαν επίσης στην τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στο Ülker Stadium Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Sports Complex.

Ο Ουντέρ, μετά την υπογραφή που τον έδεσε με τα χρώματα της Φενέρ για 4 χρόνια, είπε: “Είναι πραγματική χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι περήφανος. Ανυπομονώ να πάω στο γήπεδο για να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου το συντομότερο δυνατό. 

Πριν έρθω εδώ, ένιωσα πολύ την υποστήριξη των οπαδών. Αυτό πραγματικά με επηρέασε βαθιά. Από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Τουρκία ήταν όλοι μαζί μου. Ευτυχώς, ήρθαν στο αεροδρόμιο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Για αυτούς είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα”.

Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας Τσενγκίζ Ουντέρ κι ευχόμαστε πολλές νίκες και πρωταθλήματα με τη Φενέρμπαχτσε».