Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του ο Παναθηναϊκός (gallery & vid)
i

© Intime

Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του ο Παναθηναϊκός (gallery & vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:19 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 21.06.2023

Ο Παναθηναϊκός σε μια φοβερή εκδήλωση στο Ζάππειο παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023-2024.

Παναθηναϊκός σημαίνει Αθήνα! Και δεν υπήρχε κανένα καλύτερο μέρος για το Τριφύλλι προκειμένου να εγκαινιάσει τη συνεργασία του με την Adidas, από ένα από τα πιο σημαντικά τοπόσημα της πρωτεύουσας! Το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Παναθηναϊκός σηματοδότησε το... Return to Glory, παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023-2024

Η επιστροφή του Τριφυλλιού στην κανονικότητα αποδεικνύεται όχι μόνο από το αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και από τις παράπλευρες δραστηριότητες, που τονίζουν ξανά το brand name του συλλόγου! Ο Παναθηναϊκός με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, συνάντησε ξανά την Adidas στο δεύτερο μέρος της συνεργασίας τους. Η εικοσαετής συμπόρευση τους, από το 1995 έως το 2015, σημαδεύτηκε από τίτλους και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Το μότο της επανένωσης Παναθηναϊκού και Adidas είναι το Return to Glory. Επιστροφή στη Δόξα, όπως είναι η ελληνική εκδοχή του.

Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια λοιπόν η Adidas σχεδίασε τις νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού, οι οποίες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της φοβερής εκδήλωσης στο Ζάππειο. Η πρώτη εμφάνιση είναι καταπράσινη και έχει τρεις άσπρες ρίγες στους ώμους, αλλά και το τριφύλλι στο στήθος σε άσπρο χρώμα. Η δεύτερη εμφάνιση έχει άσπρο χρώμα στην μπλούζα με κάθετες λεπτές γραμμές και η τρίτη εμφάνιση είναι σε χρώμα σκούρο πράσινο.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με τη φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής:

«Ιστορική επανένωση δυο κορυφαίων. Του Παναθηναϊκού και της adidas. H σχέση κρατούσε 20 χρόνια μέχρι το 15 με τον Παναθηναϊκό να γράφει χρυσές σελίδες με την adidas. Η φανέλα αυτή συνδυάστηκε με θριάμβους. Με αυτη μάθαμε να αποκαλούμε πρέσβη τον Παναθηναϊκό. Σε αυτη την 20ετια πέτυχαν κάτι μοναδικό. Γενιές φιλάθλων ήξεραν πως δίπλα στο σήμα υπήρχε αυτό της adidas. Η νέα συνεργασία κάνει επίσημο πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή, εκεί που αξίζει. Ένας χώρος εδώ που είναι γεμάτος Αθήνα, Ελλάδα και Ευρώπη. Θα θελαμε να αποδοθεί η άμεση σύνδεση του Παναθηναϊκού με την Αθήνα και την Ευρωπη, ως η ομαδα που έβαλε την Ελλάδα στον χάρτη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Μετέπειτα τον λόγο πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς:

«Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Γνώριμα λημέρια. Παναθηναϊκός και adidas είναι ξανά μαζί. Είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος επιστρέφει στην Ευρώπη με μία φανέλα που κλάψαμε και γελάσαμε στο παρελθόν. Ζήσαμε στιγμές Παναθηναϊκού μεγαλείου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι πλέον. Μας το ζητούσαν πολύ επίμονα οι εκατομμύρια των οπαδών μας. Να ευχηθούμε οι φανέλες να είναι καλότυχες που θα μας συνοδέψουν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ενώ από την πλευρά της Adidas μίλησε ο Γιώργος Σιφνιός:

«Το σημαντικότερο όλων είναι τι πρεσβεύει μία φανέλα. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε επιδραστικοί. Η Adidas βλέπει το ποδόσφαιρο ως μία δυνατότητα να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Ειμαστε το brand που λεμε πως δεν μπορούμε μόνο να επηρεάσουμε ζωές αλλά να τις αλλάξουμε. Μαζί με τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουμε τις κοινές ιδέες να θα κάνουμε πράξη. Να πω ευχαριστώ στην ομάδα που έστησε το project. Ευχαριστούμε για όλα όσα βάλατε στο τραπέζι μέχρι το τελικό άρτιο αποτέλεσμα. Μπορεί σήμερα να ανακοινώνουμε μια νέα συνεργασία η κληρονομιά όμως ειναι τεράστια και είναι το θεμέλιο για το μέλλον και η πυξίδα μας για να επιδράσουμε στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Προσδοκούμε για μία λαμπρή και πολυετή συνεργασία».