Παναθηναϊκός: Εμπιστεύεται Τσέριν για βασικό ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Εμπιστεύεται Τσέριν για βασικό ο Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:32 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 21.09.2023

Ο Άνταμ Τσέριν παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού δίπλα στον Ρούμπεν Πέρεθ. Χωρίς άλλη αλλαγή η ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μία αλλαγή αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα που παρατάσσει εναντίον της Βιγιαρεάλ, απόψε στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Βασικός με τον Παναθηναϊκό αρχίζει ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τόνι Βιλένα που έπαιξε στο Αγρίνιο το Σάββατο.

Η άλλη αλλαγή έχει υποχρεωτική φύση, αφού ο Χουάνκαρ είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής με τη Μπράγκα και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα τον αναπληρώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Γιοβάνοβιτς διατηρεί το σύστημα 4-3-3, όπως συνηθίζει στα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Με τους υπόλοιπους εννιά να είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα στο διπλό επί του Παναιτωλικού.

Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν θα είναι ο αμυντικός μέσος, με τον Μπερνάρ να συμπληρώνει την τριάδα μαζί με τον Τσέριν. 

Οι Παλάσιος και Μαντσίνι θα εκκινήσουν από τα «φτερά» της επίθεσης του Παναθηναϊκού και ο Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός».

Στον πάγκο του Τριφυλλιού θα καθίσουν οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Τζούρισιτς, Βιλένα και Αράο.

Ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσετά θα παρατάξει τη Βιγιαρεάλ με διάταξη 4-4-2. Δείτε την ενδεκάδα των Ισπανών: