Επίσημη η ανάκληση της απαγόρευσης, διαθέτει 1.400 εισιτήρια για Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Επίσημη η ανάκληση της απαγόρευσης, διαθέτει 1.400 εισιτήρια για Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Σακελλαρίου 18:54 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 27.09.2023

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην Τρίπολη τη στήριξη τουλάχιστον 1.400 οπαδών του.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει κι επίσημα τον κόσμο του στην Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έστειλε κι επίσημα στην ΠΑΕ την απόφαση ανάκλησης της απαγόρευσης μετακίνησης για την Τρίπολη. Επομένως, ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον 1.400 εισιτήρια για να τα διαθέσει στους οπαδούς του.

Θυμίζουμε ότι είχε πει στοπ στους «πράσινους» οπαδούς για το ταξίδι στην Τρίπολη η Ελληνική Αστυνομία. Παρά τη συμφωνία Παναθηναϊκού και Αστέρα για το άνοιγμα όλων των θυρών στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αυτή αρχικά δεν υλοποιήθηκε.

Η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση της Αρκαδίας δεν ενέκρινε τη μετάβαση εκδρομέων από την Αθήνα και με διαταγή της, απαγόρευε να βρεθούν στο γήπεδο της πόλης.

Παρότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την παρουσία των φίλων του Τριφυλλιού, εντούτοις κρίθηκε επικίνδυνο κάτι τέτοιο στην παρούσα συγκυρία.

Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση, πάντως κι ενημέρωνε ότι η προπώληση των εισιτηρίων είναι ανοιχτή για όλους, χωρίς παραμέτρους, στην τιμή των 20 ευρώ. Είναι προφανές ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ήθελαν τον κόσμο τους, για να έχουν συμπαράσταση οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και προχώρησαν στις απαιτούμενες ενέργειες. Έτσι, ξεπεράστηκε και η αντίδραση της αστυνομίας και ο Παναθηναϊκός θα έχει στην Τρίπολη τον κόσμο του σε ένα σημαντικό ματς.