Nέα ανάρτηση της Θύρας 13 για το πανό στη Λεωφόρο: «Ελευθερώστε τα αγόρια»

Πανό στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Nέα ανάρτηση της Θύρας 13 για το πανό στη Λεωφόρο: «Ελευθερώστε τα αγόρια»

Sportal newsroom 17:12 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 27.09.2023

Νέα ανάρτηση με το πανό από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΑΕΚ δημοσίευσε η Θύρα 13, η οποία επανέλαβε το μήνυμα: «Ελευθερώστε τα αγόρια».

Στο επίκεντρο βρίσκεται για μία ακόμα ημέρα το πανό που αναρτήθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, μέσω του οποίου οι οργανωμένοι φίλοι των «πράσινων» ζητούσαν την απελευθέρωση των Κροατών οπαδών. Με νέα ανάρτησή της, η «Θύρα 13» επανέλαβε το μήνυμα, ανεβάζοντας την φωτογραφία με το πανό, την οποία συνόδευε η λεζάντα «Free the boys (σ.σ. Ελευθερώστε τα αγόρια).

Η Θύρα 13 πήρε επίσημα θέση για το περιβόητο πανό

Νωρίτερα, η «Θύρα 13» εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας, απάντησε στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου που έγιναν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής. Ενώ μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για τους χαρακτηρισμούς σχετικά με το πανό που αναρτήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι των «πρασίνων» με την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλο αυτό το διάστημα επιλέξαμε συνειδητά τον δρόμο της σιωπής ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια και πάνω απ’ όλα προς τον αδικοχαμένο οπαδό . Μάλιστα στον αγώνα με την Μαρσέιγ δεν φωνάξαμε ούτε ένα σύνθημα κατά της αεκ και κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία ν’ ασχοληθούμε ποτέ με τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και τους μαθητευομένους μάγους της δημοσιογραφίας παρ’ όλα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα , αλλά ούτε θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί το τρομο-σενάριο των ¨ταγμάτων εφόδου¨ δυστυχώς παγιώθηκε από τα μέσα και από τις αρχές όπου διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά πως έχετε αγαστή συνεργασία.

To σχόλιο των Τσίλη, Βερβελέ και Τσιμπίδα στους Baladeros για το εμετικό πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:38 - 26.09.2023

To σχόλιο των Τσίλη, Βερβελέ και Τσιμπίδα στους Baladeros για το εμετικό πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο

Οι Baladeros εξέφρασαν την άποψή τους για το πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/09) στην εκπομπή «Baladeros Live».

Επιβάλλεται όμως ν’ ασχοληθούμε μ’ εσάς, γιατί με την στάση σας συντηρείτε μια κατάσταση απλά επειδή σας βολεύει το αφήγημα, ενώ θα μπορούσατε πάνω απ’ όλα και κυρίως για την μνήμη του δικού σας ανθρώπου να την έχετε τελειώσει.

Η οπαδική σας ιστορία και η ελαφρότητα στα όρια του γραφικού και του γελοίου δεν αλλάζει. Είναι αυτό που λούζεται όποιος εμφανίζεται πάντα κάτι πολύ παραπάνω από ότι πραγματικά είναι και έρχονται τα γεγονότα να τον διαψεύσουν. Έτσι αντί για τον δρόμο της αυτοκριτικής επιλεγεί το ψέμα, την παραποίηση και την προπαγάνδα για να αποκαταστήσει την εικόνα του. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε ουσιαστικά η οπαδική εξέλιξη και βελτίωση παρά μόνο πως θα αποκαθιστάτε κάθε φορά η τραυματισμένη εικόνα σας, και το χειρότερο είναι πως η υποκρισία σας δεν έχει ανταγωνιστή. ¨Μπεσάτοι¨ και ¨παντελονάτοι¨ είστε γεμάτοι μίσος , χολή και λάσπη που εκτοξεύεται με την πρώτη ευκαιρία όταν το φτασίδι της δυναμικής και της ¨ιδεολογίας ¨σας ξεφτίζει.