Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην αποστολή για Τρίπολη, μένει Αθήνα ο Αϊτόρ

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην αποστολή για Τρίπολη, μένει Αθήνα ο Αϊτόρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:50 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 27.09.2023

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Τρίπολη με Βέρμπιτς, Ζέκα και Γερεμέγεφ. Δεν τα κατάφερε ο Αϊτόρ, έμεινε Αθήνα μαζί με Βαγιαννίδη και Μάγκνουσον.

Ανακατατάξεις έχει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το αυριανό παιχνίδι (27/9) του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στις επιλογές του Σέρβου προπονητή συμπεριλήφθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ο Σλοβένος μπορεί να αγωνιστεί και συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει βασικός.

Ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει για το ματς της Αρκαδίας και τους Γερεμέγεφ και Ζέκα, ενώ διατήρησε στην αποστολή τον Κλάινχαϊσλερ. Αντιθέτως, ο Αϊτόρ δεν ανάρρωσε από τους πόνους στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και έμεινε Αθήνα, όπως και οι Βαγιαννίδης και Μάγκνουσον

Την αποστολή του Τριφυλλιού απαρτίζουν 23 ποδοσφαιριστές, οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης προπονήθηκε με την ομάδα και αναμένεται να είναι τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς την Κυριακή, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μάγκνουσον θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού, ενώ ο Αϊτόρ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο.