Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον έδωσε το σύνθημα της επιστροφής

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον έδωσε το σύνθημα της επιστροφής

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:49 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 26.09.2023

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση και δήλωσε βέβαιος πως θα επανέρθει πιο δυνατός στα γήπεδα.

Μία επώδυνη διαδικασία άρχισε από σήμερα για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα περάσει τους επόμενους έξι μήνες από τη φάση της αποκατάστασης της ρήξης πρόσθιου χιαστού και πρέπει να θωρακιστεί ψυχολογικά και πνευματικά για να αντέξει.

Ο Μάγκνουσον έχει εμπειρία από ανάλογη κατάσταση, αφού τη σεζόν 2020-2021 είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και απουσίασε για αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Οπότε, έχει βιώσει τα συναισθήματα και ξέρει πόσο επίπονη θα είναι η επιστροφή.

Ο Μάγκνουσον έδειξε έτοιμος να υπομείνει τη δοκιμασία και έστειλε το μήνυμα πως θα ανακάμψει δριμύτερος. Παράλληλα, ο 30χρονος στόπερ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάγκνουσον στα social media:

Μπρινιόλι σε Μάγκνουσον: «Πάντα στο πλευρό μου - Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:27 - 26.09.2023

Μπρινιόλι σε Μάγκνουσον: «Πάντα στο πλευρό μου - Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (1-2), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου Μάγκνουσον.

«Η χτεσινή νύχτα ήταν μία από τις πιο σκληρές στην καριέρα μου. Ο δρόμος για την αποθεραπεία αρχίζει σήμερα. Ένα βήμα τη φορά, θα επιστρέψω πιο δυνατός. Εκτιμώ όλα τα μηνύματα. Η υποστήριξη σας σημαίνει τα πάντα για μένα και θα με βοηθήσει να αντέξω σε αυτό το απαιτητικό ταξίδι».

Η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του χιαστού του Μάγκνουσον θα προγραμματιστεί εντός των ημερών, σε συνεννόηση του ποδοσφαιριστή με το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού.