Αντετοκούνμπο, Χουάντσο και Γκάι πήραν το μικρόφωνο του Sportal και τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού (vid)

Αντετοκούνμπο, Χουάντσο και Γκάι πήραν το μικρόφωνο του Sportal και τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 18:57 - 26.09.2023

Έδωσαν ρέστα οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού στην κάμερα του Sportal.

Τα... έδωσαν όλα στην κάμερα του Sportal.gr ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Κάιλ Γκάι. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού άρπαξαν το μικρόφωνο και ξεκίνησαν να τραγουδούν τον ύμνο του συλλόγου.

Οι τρεις παίκτες, όπως φανερώνει και το σχετικό βίντεο, κάθε άλλο παρά άβολα νιώθουν. Φαίνεται, πάντως, ότι ξέρουν πολύ καλά τα λόγια, ιδιαίτερα οι δύο ξένοι.

Ανυπομονεί για την πρεμιέρα ο Σλούκας

Δεν βλέπει την ώρα για την πρεμιέρα της Euroleague ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι σε μία από τις μετακινήσεις που συζητήθηκαν πολύ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Είμαστε στη Media day. Ελπίζω ότι θα έχουμε όλοι υγεία και ανυπομονώ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν που θα γίνει στην πρεμιέρα μας στην Euroleague», λέει ο Σλούκας σε βίντεο που παρουσίασε η Euroleague από το ΟΑΚΑ.

Η φετινή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague τον βρίσκει σε ρόλο οικοδεσπότη, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου σε έναν αγώνα που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη, αφού πάντα οι αγώνες των δύο ομάδων είναι συναρπαστικοί!

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της πρεμιέρας της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσης αλλά και τις τιμές.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (6/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr και more.com

Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.